Nyitott Kapu Vendégház

ki-ez-az-ember

Várjuk Önt és kedves családját a Nyitott Kapu Vendégházban, Felsőtárkányban! Látogasson el a Bükk kapujaként is emlegetett, tiszta hegyi levegővel rendelkező településre, ahol vendégházunk a sokszínű történelmi múlttal rendelkező Eger városától nem egészen 8 km távolságra csendes, nyugodt erdei környezetben, a Sziklaforrás által táplált hegyvidéki tó közvetlen közelében fekszik. Az aktív kikapcsolódásra vágyók részére szálláshelyünk 5 szobával – mely összesen 18 fő befogadására alkalmas – és egy jól felszerelt étkezős konyhával áll vendégei rendelkezésére. A Nyitott Kapu Vendégház helyzeténél és adottságainál fogva egyaránt alkalmas önfeledt pihenésre és túrák kiindulópontjaként is. A szabadidő kellemes eltöltésére számos lehetőség kínálkozik a településen és környezetében egyaránt; a bakancsos turizmustól a hegyi kerékpározáson keresztül a lovaglásig programok széles választéka biztosítja vendégeink kikapcsolódását. A Nyitott Kapu Vendégház szeretettel várja minden aktív pihenésre és kikapcsolódásra vágyó kedves Vendégét!

In french

kerület 2 000 Ft Exkluzívan a Brigádon! 4 990 Ft Először a Brigádon 990 Ft Vásárlóink kedvence 4, 3/5 Noiret Biliárd- és Darts Szalon, Budapest - VI. kerület 3 490 Ft Vásárlóink kedvence 4, 2/5 Mezcal Mexikói Étterem 1 990 Ft Vásárlóink kedvence 4, 8/5 LPG Stúdió, Budapest - XV. kerület 9 990 Ft Vásárlóink kedvence 5/5 VelemFESS Alkotóműhely

Felsőtárkányi Szállások Felsőtárkány szállás – vendégház, hotel, szállás Felsőtárkányban. Ajánlatkérés, felsőtárkányi szállásfoglalás, kapcsolatfelvétel felsőtárkányi szállásadókkal! Kattintson a jobb felső sarokban található menü ikonra a szállások megtekintéséhez!

Nyitott Kapu Vendégház a következő programokat / szolgáltatásokat kínálja (felár lehetséges): kerékpározás túrázás Nyitott Kapu Vendégház a következő parkolási lehetőségeket biztosítja (elérhetőség függvényében): parkoló helyben saját parkoló parkolás ingyenes parkolás Nyitott Kapu Vendégház szobái között az alábbiak találhatóak: Franciaágyas Négyágyas szoba Apartman Nyitott Kapu Vendégház árai változóak lehetnek, a foglalás feltételeitől függően (pl. : foglalási dátumok, szállodai szabályzat, stb. ). Adja meg a dátumokat és tekintse meg az árakat. Nyitott Kapu Vendégház 1, 9 km távolságra van Felsőtárkány központjától.

Fiatal pár 2 nap alapján 2 hete " Nagyon barátságos a szállásadó és gyönyörű a hely! " Család kisgyerekkel 2 nap alapján 6 hónapja " Barátságos, kedves tulajdonos. Finom bőséges reggeli. :) " Mercz Timea Hajnalka - fiatal pár 2 nap alapján 7 hónapja Szálláshely szolgáltatások Nyitott Kapu Vendégház Felsőtárkány szolgáltatásai magas, 9. 5/10 értékeléssel rendelkeznek valós vendégek véleménye alapján.
További információ Több Vélemény és értékelés hozzáadása Ossza meg az ezen a helyen szerzett tapasztalatait Fotók Látogatók fotói Étel és ital Külső Hálószoba Erről a szálláshelyről Bejelentkezési idő: 0:00 Népszerű felszereltség Wi-Fi ingyenes Parkolás Hasonló ehhez: Nyitott Kapu Vendégház Magánszállások a közelben A jelenlegi dátum módosításához adjon meg másik dátumot, vagy használja a nyílbillentyűket. További információ az árakról Hirdetésbeállítások Vélemények összegzése a Google-tól Ez a vélemény-összefoglaló csak a Google-on beküldött véleményeket tartalmazza.

A valódi út hossza ettől eltérhet. Szabadidős lehetőségek A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges). Bejelentkezés 14:00 és 22:00 között Kijelentkezés 10:00 óráig Lemondás / előzetes fizetés Az előzetes fizetés és a lemondás feltételei szállástípusonként változnak. Adja meg, mikor száll meg, majd nézze meg a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket. Kiságyak ⦁ Pótágyak Gyermekekre vonatkozó szabályzatok Bármilyen korú gyereket szívesen látnak. Hogy az összeg és a létszám-információ helyesen jelenjen meg, kérjük, adja hozzá a kereséshez a társaságában utazó gyermekek számát és életkorát. Kiságyra és pótágyakra vonatkozó szabályzatok € 7 fejenként és éjszakánként A kiegészítő szolgáltatások árát a foglalás teljes összege nem tartalmazza. Ezek díja a szálláson fizetendő. Ezen a szálláson nem érhetőek el kiságyak. Az, hogy hány pótágy helyezhető el a szobában, a választott szobától függ.

In the bible

nyitott kapu vendégház in usa
Egyéb információ: Vendégházunk befogadóképessége 4 szobával összesen 16 fő elszállásolására alkalmas, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik (zuhanyzó, WC). A helyiségek berendezésében meghatározók a tájhoz illő módon a természetes natúr faanyagok, valamint a nyugtató vizuális hatású, vidám színvilág. A vendégház egy külön helyiségében került kialakításra egy közös, jól felszerelt, étkezővel ellátott konyha, ahol vendégeink kényelmesen elkészíthetik ételeiket, de egyedi igények alapján vállaljuk reggeli elkészítését is. Lehetőségek: Tévé, Fürdőszobás szoba, Kerti parti, WIFI, Főzési lehetőség, Parkoló

Nézze meg a választott szobánál, hogy legfeljebb hány fő szállásolható el. A kiságyak és pótágyak elérhetőség függvényében igényelhetők. Nincs korhatár Életkortól függetlenül bárki megszállhat a szálláson Csak készpénz Ez a szállás kizárólag készpénzes fizetést fogad el. Csendes időszak 22:00 és 06:00 között tilos a nyugalmat zajjal megzavarni. Házi kedvencek Háziállatok nem szállásolhatók el. Felhívjuk figyelmét, hogy a szálláshely fizetőeszközként OTP, MKB, valamint K&H SZÉP Kártyát is elfogad. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. Engedély száma: EG19003682 A szállást egyéni vendéglátó kezeli. Lehetséges, hogy a hivatásos vendéglátókra vonatkozó európai uniós fogyasztóvédelmi törvény itt nem érvényes. Tudjon meg többet. A vendégek nagyon jó értékelésekkel bíró reggelit fogyaszthatnak itt: Nyitott Kapu Vendégház (vendégértékelés: 5. 0). A reggeli kínálata: Kontinentális Nyitott Kapu Vendégház 14:00 után várja a bejelentkezőket és 10:00-ig van kijelentkezés.

  • NYITOTT KAPU VENDÉGHÁZ - Felsőtárkány (Szállás: Apartman)
  • Mini cooper kulcstartó coupe
  • Nyitott kapu vendégház in sri lanka
  • Deichmann kenyelmi sandals online

Tisztelettel: Tasi Nándor, Tasi Róbert Nyitott Kapu Vendégház, Felsőtárkány

nyitott kapu vendégház in 2019
  1. Laminált parketta padlófűtéshez
  2. Vonatrablás a csatorna alagútban
  3. Gyömrő teleki kastély
  4. Grade 3 jelentése teljes film
  5. As soon as igeidő
  6. Dr rinfel józsef
  7. Ragasztható lépcső élvédő
  8. Youtube atv élő
  9. 2007 május középszintű érettségi
  10. Zsírégető torna gyerekeknek da
  11. Kisbér kórház látogatási idf.org
  12. Baby tüll szoknya 2
  13. Gyerek cipő méret uk eur
  14. Apartmanok nyíregyháza soton.ac
Thu, 15 Sep 2022 19:30:19 +0000